Innovatieve
bamboe rietjes

Jouw herbruikbare, gepersonaliseerde bamboerietjes zijn het perfecte duurzame alternatief voor elke gelegenheid. Met een verfijnde afwerking en toch supersterk, zijn ze zelfs vaatwasbestendig. Beter kan niet!

Icon
Premium kwaliteit
Icon
Herbruikbaar
Icon
vaatwasbestendig
Icon
gepersonaliseerd
Bambooze straws
Styling image of section
Waarom Bambooze
Bamboe groeit van nature in de vorm van een rietje, dus waarom zouden we het niet gebruiken? Het absorbeert CO2 terwijl het groeit en blijft een duurzaam product lang daarna. Tijdens het productieproces worden de bamboerietjes zowel van binnen als buiten gepolijst, waardoor ze verfijnd én sterk zijn.
icon
Je kan je rietje personaliseren (logo of tekst)
icon
In drie verschillende maten verkrijgbaar
icon
Het is financieel voordeliger
Styling image of section
Plastic pollution

Waarom is plastic zo slecht?

de mens

Veel soorten plastic bevatten schadelijke chemicaliën die in ons voedsel, water en het milieu vrijkomen. Blootstelling kan leiden tot diverse gezondheidsproblemen, zoals verstoring van hormonen en ademhalingsmoeilijkheden. 

de planeet

Plastic afval - onder andere plastic wegwerp rietjes - heeft letterlijk eeuwen nodig om af te breken. Onze stortplaatsen, maar ook rivieren en oceanen kunnen de aanhoudende plastic vervuiling niet meer slikken. 

de dieren

Zeedieren, vogels en landdieren verwarren plastic afval vaak met voedsel of raken erin verstrikt. Dit kan leiden tot verwondingen, verstikking of zelfs de dood. Overmatige dierensterfte verstoort ecosystemen en bedreigt de biodiversiteit.

Plastic pollution

Samen lossen we dit op! 

Door over te stappen op plasticvrije alternatieven, kunnen we samen dit probleem aanpakken. Kiezen voor Bambooze: da’s een klein gebaar met een grootse impact! 

Laten we samen impact maken

Circle of straws
27567
kg plastic
EEN SCHONERE PLANEET, START BIJ JOU
Bespaar CO2 uitstoot
Bespaar CO2 uitstoot
Terwijl bamboe groeit, neemt het CO2 op. Zelfs als Bambooze rietje blijft het een van de meest milieuvriendelijke opties met een veel lagere CO2-uitstoot dan andere herbruikbare rietjes.
Bespaar wegwerp plastic
Bespaar wegwerp plastic
Zeg vaarwel tegen wegwerpplastic rietjes! Ze zijn schadelijk voor mens, dier en planeet. Met Bambooze als duurzaam alternatief, waarom zou je nog iets anders gebruiken?
Bespaar de planeet
Bespaar de planeet
Vermijd plastic wegwerp rietjes en voorkom schadelijke microplastics in het milieu. Draag bij aan schone rivieren, oceanen en natuur!
Bespaar jezelf gedoe
Bespaar jezelf gedoe
Geen verzendkosten én gepersonaliseerde duurzame Bambooze rietjes? Wat wil je nog meer?
bambooze straw drinking

Een duurzame oplossing
voor jouw momenten

Of het nu voor je zaak, feestje of als cadeau is, de gepersonaliseerde Bambooze rietjes maken elk moment nog specialer. Herbeleef je vrolijke momenten keer op keer!
premium kwaliteit
premium kwaliteit
herbruikbaar
herbruikbaar
vaatwasbestendig
vaatwasbestendig
gepersonaliseerd
gepersonaliseerd
Ontdek al onze producten

Made on
Planet B

Kiezen voor duurzaamheid, zonder in te boeten op comfort, schoonheid en kwaliteit. Onze baanbrekende brands bewijzen dat het kan! Planet B producten zijn ontwikkeld met passie voor jouw gezondheid én de planeet. Schoner, groener, zachter, maar minstens even krachtig als traditionele producten. Wij zorgen dat jij geen compromissen moet maken.
Meer over planet B
Styling image of section